Puya, prima reacție după ce Guess Who ar fi fost prins cu substanțe interzise. Ce a spus artistul pe scena de la UNTOLD

14 08. 2024, 12:43

Puya a oferit prima reacție în urma incidentului de la UNTOLD, festivalul la care Guess Who ar fi fost prins cu substanțe interzise asupra lui. Iată ce a spus! 

Puya a simțit nevoia să reacționeze după ce colegul său de breaslă, Guess Who, ar fi fost prins cu substanțe interzise în timpul festivalului UNTOLD. 

Totul a început după ce artistul Guess Who a coborât de pe scenă după ce și-a susținut prestația muzicală de la festivalul UNTOLD. Cântărețul ar fi fost prins în baia VIP a festivalului cu un plic în care s-ar fi aflat substanțe interzise.  

Puya, reacție ironică după incidentul cu Guess Who 

Puya s-a enumerat și el printre artiștii aduși să cânte la festival. În timp ce era pe scenă, artistul a oferit o reacție ironică referitoare la situația prin care a trecut cu puțin timp în urmă colegul său de breaslă, Guess Who. 

„Nevasta mea mi-a făcut pantalonii ăștia fără buzunare că a văzut ce a pățit Guess Who și a zis să fiu în regulă aici. (…) Adu-mi și mie sticla aia de vin. Pot să beau? Mă gândesc că o să ajungă bețivii din nou la modă”, a transmis Puya pe scena UNTOLD. 

Guess Who, prins cu substanțe interzise? 

„La data de 09.08.2024, ora 01:40, Mocanu Laurențiu-Marian (Artistul Guess Who), fost identificat în grupul sanitar, de la zona VIP, în timp ce deținea un plic transparent ziplock cu o substanță tip praf de culoare albă”, conform realitatea.net 

Acesta nu ar fi primul scandal cu droguri pentru Guess Who. În septembrie 2023, rapperul a fost depistat pozitiv la cocaină după ce a fost testat în trafic. 

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani. 

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. 

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, a transmis la vremea respectivă Poliția Capitalei, conform sursei citate mai sus. 

Sursă foto: social media